Insuralia...your Insurance guide!

Insuralia werd opgericht in 2015 en bundelt 2 verzekeringsmakelaarskantoren :
Claeys Insurance uit Merchtem en Zakenkantoor Rondas uit Vilvoorde. 

Samen staan zij garant voor professioneel en onafhankelijk‎ advies omtrent verzekeringen en dit zowel voor particulieren als ondernemingen.  Evengoed in het domein van de risicoverzekeringen (aansprakelijkheid, brand, auto, ongevallen, ...)  als op vlak van lenen, (fiscaal) vermogensopbouw en beleggen.

Door de bestaande kennis en krachten te bundelen, verzekert Insuralia haar klanten vanuit een sterke onderhandelingspositie bij verschillende verzekeringsmaatschappijen de beste prijs/kwaliteit-verhouding, een correct en snel schadebeheer en een regelmatige optimalisatie van de lopende verzekeringspolissen.

Een team van specialisten behartigt de belangen van de klanten. Bovendien genieten onze klanten van een uitgebreid Insuralia-netwerk, bestaande uit onze eigen Fintro-bankkantoor in  Vilvoorde, onafhankelijke fiscalisten, juristen, immobilienmakelaars, notarissen, ... en in geval van schade kan er beroep gedaan worden op onze eigen hersteldienst.

‎Wat u dierbaar is, is onze zorg. Of 'we take care of what you care about'.

Nieuws

Elektrische fietsen winnen steeds meer aan populariteit. De wetgever heeft zijn wetgeving hierover aangepast. U bent dus maar beter goed geïnformeerd als u een elektrische fiets hebt of van plan bent er een aan te schaffen.

Lees meer>>

Wanneer u op Pokémon jaagt of het nieuws leest op uw smartphone, te voet of met de auto, is uw aandacht afgeleid van het verkeer. Wat zijn de gevolgen als u een ongeval veroorzaakt? En welke preventiemaatregelen kunt u nemen?

Lees meer>>

Waar moet u op letten bij de keuze van een huurappartement? Welke verzekeringen beschermen u het best? Hoe weet u of het huurcontract in orde is? Heeft de huisbaas de huurovereenkomst laten registreren? Is een plaatsbeschrijving nodig? Hoe zorgt u ervoor dat de verhuis vlot verloopt? Ik overloop voor u de vijf cruciale stappen.

Lees meer>>