Insuralia...your Insurance guide!

Insuralia werd opgericht in 2015 en bundelt 2 verzekeringsmakelaarskantoren :
Claeys Insurance uit Merchtem en Zakenkantoor Rondas uit Vilvoorde. 

Samen staan zij garant voor professioneel en onafhankelijk‎ advies omtrent verzekeringen en dit zowel voor particulieren als ondernemingen.  Evengoed in het domein van de risicoverzekeringen (aansprakelijkheid, brand, auto, ongevallen, ...)  als op vlak van lenen, (fiscaal) vermogensopbouw en beleggen.

Door de bestaande kennis en krachten te bundelen, verzekert Insuralia haar klanten vanuit een sterke onderhandelingspositie bij verschillende verzekeringsmaatschappijen de beste prijs/kwaliteit-verhouding, een correct en snel schadebeheer en een regelmatige optimalisatie van de lopende verzekeringspolissen.

Een team van specialisten behartigt de belangen van de klanten. Bovendien genieten onze klanten van een uitgebreid Insuralia-netwerk, bestaande uit onze eigen Fintro-bankkantoor in  Vilvoorde, onafhankelijke fiscalisten, juristen, immobilienmakelaars, notarissen, ... en in geval van schade kan er beroep gedaan worden op onze eigen hersteldienst.

‎Wat u dierbaar is, is onze zorg. Of 'we take care of what you care about'.

Nieuws

De Europese reglementering betreft niet alleen fabrikanten en verdelers, maar ook gebruikers van de machines. U moet er dus op toezien dat alle gebruikte machines en veiligheidscomponenten voldoen aan de Europese normen op het vlak van gezondheid en veiligheid. Is dat niet het geval, dan weigert uw verzekeraar alle tussenkomst als zich een ongeval voordoet.

Lees meer>>

Sluit u een autoverzekering af? Dan moet u de verzekeraar laten weten waarvoor u de wagen wilt gebruiken. Er zijn immers belangrijke verschillen (wat betreft het contract, het bedrag van de premie …) tussen privaat en professioneel gebruik.

Lees meer>>

Neem gerust contact op met mij voor advies of om de risico’s te evalueren en een voorstel op maat uit te werken. De te verzekeren bedragen kunnen namelijk variëren naargelang uw activiteit.

Lees meer>>