Insuralia...your Insurance guide!

Insuralia werd opgericht in 2015 en bundelt 3 verzekeringsmakelaarskantoren :
Claeys Insurance uit Merchtem, Zakenkantoor Rondas en Agrest uit Vilvoorde. 

Samen staan zij garant voor professioneel en onafhankelijk‎ advies omtrent verzekeringen en dit zowel voor particulieren als ondernemingen.  Evengoed in het domein van de risicoverzekeringen (aansprakelijkheid, brand, auto, ongevallen, ...)  als op vlak van lenen, (fiscaal) vermogensopbouw en beleggen.

Door de bestaande kennis en krachten te bundelen, verzekert Insuralia haar klanten vanuit een sterke onderhandelingspositie bij verschillende verzekeringsmaatschappijen de beste prijs/kwaliteit-verhouding, een correct en snel schadebeheer en een regelmatige optimalisatie van de lopende verzekeringspolissen.

Een team van specialisten behartigt de belangen van de klanten. Bovendien genieten onze klanten van een uitgebreid Insuralia-netwerk, bestaande uit onze eigen Fintro-bankkantoor in  Vilvoorde, onafhankelijke fiscalisten, juristen, immobilienmakelaars, notarissen, ... en in geval van schade kan er beroep gedaan worden op onze eigen hersteldienst.

‎Wat u dierbaar is, is onze zorg. Of 'we take care of what you care about'.

Nieuws

In mijn newsletter kan je elk seizoen een reeks nuttige tips lezen. Hoewel sommige hiervan misschien elk jaar terugkomen, blijven ze nog steeds belangrijk. Daarom wil ik je, nu de winter en eindejaarsfeesten in aantocht zijn, nog eens herinneren aan enkele fundamentele voorzorgsmaatregelen.

Lees meer>>

In België is het gemiddelde maandelijkse pensioen, zowel voor loontrekkenden als voor zelfstandigen, vaak niet voldoende om jouw huidige levensstandaard te behouden. Het is dan ook sterk aangeraden om voor jezelf een aanvullend pensioen op te bouwen, bijvoorbeeld via een levensverzekering als pensioensparen en/of langetermijnsparen.

Lees meer>>

Met meerdere gezinnen of vrienden een vakantiewoning huren, is absoluut een prettig vooruitzicht. Het is echter verstandig om tijdens de reservering stil te staan bij de eventuele noodzakelijke reisverzekeringen.

In de eerder beschreven situatie doen zich twee mogelijkheden voor:

Lees meer>>